Hur viktig är en blogg för hemsidans marknadsföring?

Bloggen är kanske viktigare än någonsin i en tid då innehållet på din sajt kommer att vara avgörande för hur du lyckas med dess marknadsföring. Via bloggen kan du få nya kontakter och den bidrar också till att din sajt upplevs som dynamisk av Googles bots som ser på detta som en parameter för att ranka din hemsida.

Bloggen behöver inte kallas för blogg. Ibland passar det bättre att namnge avdelningen som informationscentrum, artiklar eller nyheter. Det här beror helt på din sajts natur. Det viktigaste är att du använder bloggdelen för att ge mer information som har ett verkligt värde.

Ibland handlar det om att tala om att ni lanserar en ny produkt, att en ny medarbetare finns på plats eller att ni kommer att vara med på en viss mässa. Ibland kan det vara en artikel där ni förklarar mer omkring något som har med er tjänst eller produkt att göra. Kanske använder du bloggen för att visa hur din dropshipping fungerar.

Med bloggen kan ni stärka er position i sökresultaten för utvalda nyckelord. Det här är verkligen ett otroligt viktigt SEO redskap 2021 så se till att din sajt har en blogg omedelbart bums!

Related Posts


Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen och för vår marknadsföring. (Läs mer)
Villkor | Kontakt